Wintercompetitie

De wintercompetitie is een open toernooi. Dit jaaar start dit evenement op 5 november. 

Inschrijven kunnen leden maar ook niet leden.  Er wordt gespeeld op zaterdagmiddag. Als team [4 personen] speel je elk een wedstrijd. Afhankelijk van de poule-indeling en het aantal inschrijvingen zijn er 6 wedstrijddagen in het najaar [nov-dec] en 4 wedstrijddagen in het vroege voorjaar [febr-maart].  

Het najaar sluiten we traditioneel af met erwtensoep en karboet, vergezeld van de nodige gezelligheid. Soms ook met live-muziek.

 

Vroeg in het voorjaar wordt de draad weer opgepakt. Na de laatste wedstrijddag wordt de balans opgemaakt. Er is dan een prijsuitreiking en de verliezers en winnaars van de verschillende poule's  ruilen dan van plek.  Het erop volgend jaar dan weer een hernieuwde uitdaging. Als afsluiting kunnen we weer genieten van een buffet van Bert & Mona. 

Door de jaren heen deden teams van omliggende verenigingen als TC Venlo, TC tVen,  TC Velden mee, maar we zouden ook graag teams van de Boekend of Baarlo aan dit gebeuren willen toevoegen. 

De uitnodiging voor deze competitie worden begin september verstuurd.  In oktober heeft men de indeling voor elkaar en krijgt men de uitnodiging. 

De organisatie is in handen van de wintercompetitie commissie
Sjaak, Toon en Jack.