Voor- en najaarscompetitie

 

Wat is KNLTB competitie?

Jaarlijks organiseert de KNLTB een competitie in de periode van april tot juni (KNLTB voorjaarscompetitie, 7 weken) en september tot november (KNLTB najaarscompetitie, 5 weken).
De tegenstanders zijn teams van andere verenigingen, voornamelijk uit de directe omgeving/regio. Je speelt zowel thuis- als uitwedstrijden. Er kan in diverse spelsoorten ingeschreven worden, wedstrijden zijn zowel doordeweeks als in het weekeinde. Een competitieteam bestaat in principe uit minimaal 4 spelers, hiervan moeten er elke wedstrijddag tenminste 4 personen aanwezig zijn.

De wedstrijdcommissie stelt de teams samen, waarbij rekening wordt gehouden met de inschrijvingen, individuele wensen en voorkeuren van de leden, voor zover de reglementen van de KNLTB dat toelaten.

LET OP: Als lid van TC Blerick heb je een persoonlijke ledenpas ontvangen, deze moet je elke competitiedag bij je hebben als je deelneemt aan de competitie. Ben je je pas kwijt geef dit dan snel door via: Contact

Inschrijven competitie

Inschrijven van de voorjaarscompetitie gebeurt in de maand november/december, voor de najaarscompetitie schrijf je jezelf in voor 1 juni. 

Competitie

Rechts kunt u selecteren welke teams voor TPC Blerick in de competitie actief zijn.

Wanneer ben je junior, senior of veteraan?

  • Junior: ben je tot het jaar waarin je 18 wordt.
  • Senior: ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar: Contact