Padel Competitie KNLTB

Met de komst van twee padelbanen op onze vereniging bestaat er nu ook de mogelijkheid deel te nemen aan de KNLTB padel competitie. Er kan gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. In totaal zijn er 5 wedstrijddagen.

In de padelcompetitie wordt er gemengd gespeeld, dus in de teams mogen alle combinaties heren/dames/gemengd spelen. Inschrijven is toegestaan voor spelers vanaf 15 jaar. Voor jongere spelers is er jeugdcompetitie (zie bijlage voor het complete aanbod).

Je mag op twee verschillende dagen in twee verschillende teams competitie spelen (zowel in tennis, padel of een combinatie van de twee). Enkel indien je voor twee verschillende verenigingen wilt spelen is hiervoor dispensatie nodig. Ken je iemand van een andere vereniging waarmee je een team wilt samenstellen dan kan dit, het is mogelijk een lidmaatschap voor enkel de competitieperiode af te sluiten.

Competitie-teams

Rechts kunt u onder competitie selecteren welke teams voor TPC Blerick actief zijn.

Tijdens een wedstrijddag speel je met je team 4 wedstrijden (dubbels) waarbij je team uit minimaal 4 spelers bestaat. Geef je ook op als je geen team hebt, maar toch graag competitie wilt spelen, we gaan dan kijken of er een team samengesteld kan worden.

Let erop dat er per dagdeel maximaal 4 teams opgegeven kunnen worden (ivm het beperkt aantal dagen).