Tennislessen jeugd

We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden plezier beleven in het tennis. Training is hiervoor uitermate geschikt, want hoe beter je kunt tennissen, hoe meer plezier je hierin hebt!


Daarom organiseren we tennislessen. Deze jeugdtrainingen worden opgestart in 2 blokken van 20 lessen. Hierbij wordt rekening gehouden met uitval en vakanties. Per gepland lesuur wordt er € 6 gerekend. Bij instroom gedurende een reeks lessen betaalt men de resterende weken. 

Klik hier voor meer informatie over de lessen.

Lesgelden voor jeugdleden tot 18 jaar

TPC Blerick brengt de kosten van de tennislessen in rekening bij de jeugdleden en verzorgt de afrekening met de trainers. Zo blijven de kosten van tennislessen voor de jeugdleden beperkt en worden de trainingsgroepen niet te groot. Wij zorgen ook voor een aanvulling van de kosten uit subsidies en eigen middelen. De factuur wordt in de eerste weken na de start van de trainingen verzonden per e-mail (zie contributie). 

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muzieklessen, danslessen of scouting.