Tennislessen

 

Wanneer men begint met de tennissport wordt het pas echt leuk als je de basistechnieken en tactieken goed aangeleerd krijgt. Ook de juiste telling (inclusief tie-break) is belangrijk. Dit en nog veel meer leer je tijdens de tennistraining.

Voor de gevorderde- en wedstrijdspeler is training een goede aanvulling om je niveau te verbeteren. Speciale techniek- tactiek-, mentale- en conditionele trainingen zullen je tennisniveau verbeteren.
De tennistrainingen worden verzorgd door gediplomeerde tennistrainers van Tennisschool Maximum.

Wil jij ook zo’n mooie backhand als Federer of leren serveren als Nadal? Geef je dan op voor training! 

Als je je op wilt geven voor de tennistraining moet je wel lid zijn van TC Blerick. Alleen voor bal- en slagvaardigheidstraining is geen lidmaatschap nodig. 

Senioren: individuele of groepsafspraken zijn mogelijk.

Junioren: Gedurende het jaar worden voor jeugdleden (tot 18 jaar) twee blokken van  ca 20 tennislessen gegeven:

  • Zomertraining van april t/m september, inschrijven is mogelijk half februari/begin maart;
  • Wintertraining van oktober t/m maart, inschrijven is mogelijk half augustus/begin september.

Uitgangspunt is 4 - 8 personen per les van 60 minuten; bij een afwijkend aantal personen geldt óf een andere lesduur óf een afwijkend tarief.

Bij TC Blerick  worden de tennistrainingen gegeven vanaf ongeveer 8 jaar. Ben je jonger dan begin je met  bal- en slagvaardigheid.

De tennistrainingen worden verzorgd door Simeon Hol van tennisschool Maximum Tennis

Ben je geinteresseerd in tennisles, dan kun je nadere informatie opvragen via [email protected]   Geef aan of je geinteresseerd ben in individuele of groeps-les. In overleg met de tennisschool wordt dan gekeken naar de best passende oplossing.