site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

26 Aug

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Een onvergetelijk 20e tennistoernooi van Vriendenclub “De Slappe Hand”

Op een met corona voorschriften aangepast maar niettemin sfeervol ingericht tennispark van de Tennis Club Blerick vond op zaterdag 21 augustus 2021 het inmiddels 20e tennistoernooi plaats van Vriendenclub “De Slappe Hand”,

(familielid van de TCB).

Algemene kenmerken van het toernooi zijn als van ouds: eenvoudig, rustig, geen prestatiedruk echter wel en vooral ontspanning en gezelligheid. 

Niettemin heeft de werkgroep van het toernooi bestaande uit Shannen Cuijpers, Bér Hutjens, Wim Warmerdam en Jo Ruijtenbeek gezorgd voor de nodige wedstrijdsfeer.

De weergoden zijn het gezelschap bijzonder goed gezind zodat onder ideale weersomstandigheden om klokslag 12 uur gestart kan worden met een openingswoord door (scheidend) voorzitter Bér Hutjens gevolgd door een samenzang “Geneet van ‘t (tennis) laeve” o.l.v. Herman Jacobs en Sjaak van Bergen en daarop volgend met de primeur van een nieuw clublied “Ut Slappe Hand Leed 2021” gefabriceerd door Wim Warmerdam, Jan Dekkers, Herman Jacobs en Ger Kortink.

De aanloop naar de wedstrijden o.l.v. Shannen Cuijpers wordt tenslotte op gestart met een gezamenlijke warming-up o.l.v. Jo Ruijtenbeek.

Van de ruim 50 aanwezig ingeschreven deelnemers aan het toernooi verschijnen er vervolgens 32 wedstrijdspelers aan de start verdeeld in 2 groepen namelijk gemengd- en herendubbel die na 3 spannende speelrondes van elk 45 minuten eindigen in de volgende eindstanden:

       Gemengd dubbel:                                                         Heren dubbel:

  1. Lea van Kempen + Jac Hermans;                              1)    Ai van Bergen + Heinz Schroëder;
  2. Annie Peeters     + Leo Verberkt;                              2)    Roel Tietema  + Stefan Tietema;
  3. Albert Reynecke + Barrie Suiker;                              3)    Cor Huijs          + Jos Brummans;

In de pauze(s) tussen de bedrijven door worden de wedstrijdspelers en overige aanwezigen verrast met een heerlijke-, super goed gevulde kop “Slappe Hand Soep” afkomstig uit de keuken van de familie Cuijpers.

Verderop, in de overgang van de middag naar de avond volgt voor de inwendige mens nog een heerlijke barbecue met alles d’r op en d’r aan.

Het 20e tennistoernooi van Vriendenclub “De Slappe Hand” werd vervolgens voort gezet met een prijsuitreiking met medewerking van mevrouw Nel den Hartog, weduwe van een van onze grondleggers van ons gezelschap, Henk.

Hierop aansluitend volgt als bijdrage aan het vervolg van de avond een gratis-, ouderwetse tombola.

Tegen 22.00 uur, gelijktijdig met de komst van wat minder goede weersverwachtingen, wordt het uiterst gezellige toernooi 2021 afgesloten met een gezamenlijke afscheidsgroet “tot ziens, gezond en wel,  in augustus 2022”.

Graag voor u opgetekend,

Jo Ruijtenbeek.

Fotoalbum

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com