site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

28 Jul

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Dit jaar bestaat Tennisclub Blerick 60 jaar en dat willen we vieren met allerlei activiteiten. Alle leden, oud-leden en belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de diverse feestelijke activiteiten.

In de week van 19 augustus tot en met 25 augustus wordt op het park het jaarlijkse TC Blerick-Venloosch Alt toernooi 2019 georganiseerd. Dan zijn er van maandag t/m vrijdag vanaf 18uur wedstrijden in speelsterkten 3 t/m 8. Op zaterdag en zondag zijn de wedstrijden van 11-18uur. Als je KNLTB lid bent kun je daaraan meedoen. In het kader van het jubileum met extra veel prijzen en verrassingen. Inschrijven via www.toernooi.nl .

Kom in elk geval voor een heerlijk diner tussen 18 en 21uur op ma t/m vr. Zoals altijd gereedgemaakt door ons culinair team tegen zeer aantrekkelijke prijzen en kijk dan naar de wedstrijden.

Tijdens het Venloosch Alt Toernooi organiseren we een Salsa workshop, op vrijdag 23 augustus vanaf 21uur. Altijd al geweten dat TCB een swingende club is? Je hebt helemaal gelijk! Deze workshop is gratis voor leden, spelers en oud-leden en wordt gegeven door Dansschool Two in Black. Iedereen kan meedoen, we staan los van elkaar en de leraar doet de passen voor. Meerdere Salsa danspassen komen aan de orde. Er zullen dan nog spelers op de baan zijn. Wie tijdens de workshop van de baan afkomt, kan er natuurlijk bij gaan staan. Het kan alleen doorgaan bij voldoende deelname, dus geef je snel op! Opgeven kan o.a. per mail bij info@tcblerick.nl . Geen dansschoenen? Dans gewoon op je tennis- of gewone schoenen. We hopen jullie allemaal te zien, tot dan!

Op zondag 25 augustus zijn er finalewedstrijden van het TC Blerick-Venloosch Alt toernooi 2019. Wedstijden beginnen om 11uur, 13 uur en 15uur. Prijsuitreiking om 17uur. Vanaf 15uur staat er een friteswagen waar alle aanwezigen een gratis friet en snack aangeboden wordt door de club. Kom hier kijken en genieten van tennis en frites/snack.

Venloosch Alt Finalisten 2018


Op zaterdag 31 augustus is er een Heren/Lady’s Day en TCB-60-party.In het kader van het 60 jarig bestaan van de club dit jaar wordt de Lady’s day en Heren dag dit jaar gecombineerd. Begonnen wordt er om 13uur met wedstrijden (mixed), ook voor introducees en oud-leden! Om 18uur is er een maaltijd voor toernooi deelnemers (kosten €10,-, verder geen kosten aan deelname toernooi of feestavond verbonden) en vanaf 20uur wordt er gefeest met live muziek waar ook alle leden, oud-leden en belangstellenden voor uitgenodigd worden (gratis toegang). Noteer de datum alvast in je agenda en geef je op voor toernooi en/of feestavond via info@tcblerick.nl ! ”

Graag horen we van jullie of je komt en met hoeveel personen op de activiteiten. Per e-mail naar info@tcblerick.nl of post naar TC Blerick, p/a Past. Ruttenweg 25, 5926 RX Venlo

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com