site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

31 Mar

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Hallo clubgenoten,  

Een aantal vergaderingen verder is het tijd onze clubleden weer even up-to-date te brengen. Waar staan we nu?   In de vorige nieuwsbrief hebben we gesproken over het opgestelde plan van aanpak:  

·   Tot nu toe is vooral het beleidsplan besproken en waar nodig aangepast.

·   Zodra het beleidsplan is bijgewerkt voor 2021 is het de bedoeling tot een strategisch plan te komen

·   Met enkele hoofdpunten uit het strategisch plan gaat een kleine afvaardiging (Joop, Roel en Jacqueline) met de gemeente praten om te zien waar deze ons verder kunnen helpen en ondersteunen

·   Dit geldt ook voor de KNLTB-afdeling Limburg, zij willen ons ook helpen

·   We willen de missie voor T.C. Blerick opstellen: waar willen we met onze vereniging naartoe? Met het opstellen van een missie geven we aan waar we als T.C. Blerick naartoe willen. Een missie en een visie werken inspirerend.

·   We willen als T.C. Blerick een vereniging zijn met ca 500 leden en actieve recreatieve en competitieve spelers in alle leeftijdscategorieën vanaf 5 jaar, waar het hele jaar door getennist kan worden en waar een goede mix van sport en gezelligheid wordt aangeboden. Dat is het stipje op de horizon waar we naartoe aan het werken zijn.  

Wordt vervolgd!  

Namens de werkgroep,

Jacqueline 

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com