site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

6 Apr

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuwsGezelligheidstoernooi zondag 12 mei:Het  gezelligste toernooi van TC Blerick voor zowel leden als niet-leden! Aanvang brunch: 10.30 uur, Aanvang wedstrijden: 12.30 uur, Aanvang barbecue: 17.30. Kosten: €8,- pp brunch óf barbecue; €12.50 pp brunch én barbecue. Inschrijven vóór 5 mei 2019 via roc@tcblerick.nl onder vermelding van je naam, of je mee doet aan de brunch en/of barbecue en eventueel de naam van de persoon die gezellig met je meekomt!

Ledenwerving/Open dag: Op 2e paasdag, 22 april, wordt er een open dag gehouden op onze club van 10.30-13.00uur. Alle geïnteresseerden in een lidmaatschap van jong tot oud zijn van harte welkom. Informeer al je vrienden en bekenden en nodig ze uit. Nieuwe leden krijgen €60,- korting op de contributie en leden die een nieuw lid aanbrengen krijgen ook €60,- terug!

Competitie voorjaar 2019: eerste week van april start de voorjaarscompetitie, op zaterdag 1 juni zullen de kampioenen worden gehuldigd met een afsluitfeest. Komt allen!

Pasjes KNLTB: de nieuwe pasjes liggen weer achter de bar in ons clubhuis (voor degenen die KNLTB lid zijn). De nieuwe pasjes zijn meer jaren geldig en daarom staat er geen speelsterkte meer op. Om in het clubhuis te komen en af te hangen heb je na 10 april het nieuwe pasje nodig. Af te halen op ma/wo/vr ochtenden van 10-12uur, di avond van 19-21.00uur en tijdens competitiedagen/tijden, verder wanneer er barbezetting is.

Bardiensten en ander vrijwilligerswerk: inschrijven voor bardiensten kan digitaal via https://mijn.knltb.club/clubs, kies dan Blerick en je kunt dan inloggen met je bondsnummer, voor niet KNLTB leden opgeven bij kantine@tcblerick.nl. Wil je ander vrijwilligerswerk doen, stuur dan een mail naar info@tcblerick.nl, we hebben dringend vrijwilligers nodig.

TCB-60-party (zaterdag 31 augustus): in het kader van het 60 jarig bestaan van de club dit jaar wordt de Ladiesday en Herendag dit jaar gecombineerd. Begonnen wordt er om 13uur met wedstrijden (mixed), ook voor niet leden! Om 18uur is er eten (kosten €10,-)  en vanaf 20uur wordt er gefeest met live muziek waar ook alle leden en oud-leden voor uitgenodigd worden. Noteer de datum alvast in je agenda!
KNLTB clubapp (voor KNLTB leden): heb je de club app al geïnstalleerd? Zie https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/ en ga hem gebruiken. 

Kassasysteem: vanaf 2 april zal er geprobeerd worden de voorraad en afrekenen van consumpties altijd via de kassa te laten lopen, Heb je instructie nodig kom dan op zaterdag 6 april in de middag naar de club, het wijst zich vanzelf.

Jaaractiviteiten: de kalender met activiteiten staat altijd op de website, zie https://www.tcblerick.nl/kalender/

 Voor vragen en opmerkingen kan er naar info@tcblerick.nl worden gemaild.

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com