site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

1 Jan

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Een gelukkig en gezond 2021 voor allen!!

Jaarvergadering 2021 online:

Helaas zijn de Coronabeperkingen nog een hele tijd van kracht en is een fysieke vergadering in januari niet mogelijk en wenselijk. De jaarvergadering zal online via Teams worden gehouden op maandag 18 januari 19.30uur. Wil je de (online) jaarvergadering bijwonen meld je dan aan via info@tcblerick.nl en je krijgt dan een mail met de link om op 18 januari deel te nemen aan de jaarvergadering. Je kunt met een PC, laptop of tablet aan de vergadering deelnemen, er hoeft niets geïnstalleerd te worden, de link die je krijgt opent in je browser. Voor degenen die eerst wat willen proberen zal er op 15 januari om 14uur een test mogelijk zijn. Geef op via info@tcblerick.nl  als je ook eerst wilt testen hoe het werkt. Verdere instructies na aanmelding. De agenda en verslag van de jaarvergadering van januari 2020 zijn apart bijgevoegd. Verslagen 2020 van de penningmeester en commissies zie verderop.

Afscheid van Jan Nooijen als groundsman:

Op donderdag 26 november is er onder het toeziend oog van het donderdagmorgen Klusteam, te weten: Cor, Toon, Heinz, Leo, Roel, Rudy, Jac en Gerard afscheid genomen van onze “Groundsman”: Jan Nooijen.

Jan heeft vanaf het moment dat TC Blerick kunstgrasbanen kreeg (in 1996) deze wekelijks van het benodigde onderhoud voorzien.  Hierdoor hebben wij al deze jaren probleemloos kunnen genieten van onze favoriete sport. 

Na het dankwoord van Cor, hebben we Jan nog een aantal leuke attenties overhandigd en heeft Jan ons nog getrakteerd op een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

En toen was het einde oefening voor Jan.

Beste Jan, namens alle leden van TCB: hartelijk bedankt voor jou jarenlange inzet.

Coronagevolgen:

De competitie in het najaar is door Corona vroegtijdig beëindigd. Ook de geplande activiteiten zoals o.a. het Venloosch Alt toernooi, Herendag, Lady’s day en de jaarlijkse zwoegersdag konden geen doorgang vinden. De vrijwilligers van 2020 hebben een extra attentie ontvangen naast de uitbetaling van de vergoedingen voor hun inzet.

Enquête tevredenheid TC Blerick leden:

Op 23 december is naar alle leden een mail gestuurd met het verzoek om deel te nemen aan de enquête waarin leden gevraagd wordt hun mening te geven over diverse onderwerpen de club betreffende. Heb je de enquête al ingevuld? Zo niet, doe het dan nu via

 Hier klikken voor enquête

Competitie voorjaar 2021:

Voor 1 januari dienen de competitieteams voor het voorjaar bij de KNLTB te worden ingeschreven. Opgeven van teams of individueel bij vcl@tcblerick.nl .Wij hopen dat het in april mogelijk is een min of meer normale competitie te spelen.

De competitiedata zijn vastgesteld en de competitie begint in april: 

Verslag over 2020 van de penningmeester:

Beste leden,

2020 was voor velen een moeilijk jaar, ook voor onze tennisclub en , in het bijzonder, de actieve tennissers en tennissters. Door diverse maatregelen van de overheid werden we gedwongen om het tennissen en veel activiteiten daaromheen, voor een deel af te gelasten. Door deze maatregelen werden we getroffen in ons tennishart en in de portemonnee. De kantine-en keuken inkomsten bleven ruim 15000 euro achter bij voorgaand jaar. Natuurlijk hebben we veel minder ingekocht en daardoor bleef de schade uiteindelijk beperkt tot 7000 euro. Het lucratieve Venloos alt toernooi ging niet door, waardoor we verder achteropraakten bij de begroting. Het aantal betalende leden bleef ongeveer gelijk zodat er op dat vlak geen verbetering te zien was, wel is er de 9k steun van de overheid, dan is dat een grote pleister op de wond. Het oplopen van verzekeringskosten en bovenal de onderhoudskosten van 7500 vielen fors hoger uit. Sponsoring door Benders was ruim 1300 euro , met dank aan Frans van Wanrooij.

Na het voltooien van de jaarrekening, kon er 4500 euro gereserveerd worden voor nieuwe ledverlichting van de banen.

De resultatenrekening en de balans zal eenieder, die daarom vraagt worden aangereikt (aanvragen via info@tcblerick.nl met vermelding jaarresultaten).

Ik wens iedereen een gezond en coronavrij 2021 toe,

Groet Frank Burm

Informatie Jeugdcie:

JEUGD  TCBLERICK

Voor de jeugd van TC Blerick is de competitie dit jaar erg goed verlopen. Er hebben dit jaar 2 teams deelgenomen aan de Tenniskidscompetitie te weten Rood 1 en Oranje 1. In tegenstelling tot vroeger is er geen eindwinnaar meer, maar wordt er per ronde een uitslag bekend gemaakt. Beide teams zijn bij alle 5 de wedstrijden meestal als nummer 1 of 2 geëindigd, zowaar een zeer goede prestatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers komend voorjaar verwacht ik dan ook dat een groot deel van de kinderen promoveert naar Rood 2 en Oranje 2. Dit uiteraard in overleg met onze jeugdtrainer Simeon.

We hebben totaal 3x thuis gespeeld. De eerste 2x konden we nog gebruik maken van onze kantine, maar helaas was dit de laatste wedstrijd door de coronabepalingen niet meer toegestaan en moest iedereen buiten blijven. Alle kinderen hebben heel veel plezier beleefd aan de competitiedeelname en duidelijk is gebleken dat wedstrijden spelen noodzakelijk is om je spelpeil te verbeteren en elkaar beter te leren kennen, want het verschil tussen het niveau van de eerste en de laatste competitiedag was duidelijk te zien. Daarom ga ik er van uit dat we komend voorjaar weer minstens evenveel deelnemers hebben aan de Tenniskidscompetitie en als je het doorverteld aan degenen die niet mee hebben gedaan, zal iedereen competitie willen spelen.

Ik wens iedereen prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2021.

De Jeugdcie: Sjaak; Shannen 

Informatie Dames Recreatiecie.:

Namens het DRC is er helaas erg weinig te melden. 2020 was geen succes. Zo jammer dat ons Lentetoernooi niet door kon gaan. Maar toen dachten we nog dat we wel weer snel een vervangend toernooitje zouden kunnen organiseren. Helaas! Zelfs onze Ladiesday in nieuw jasje, de geslaagde combinatie met de Herendag, kon geen doorgang vinden.
We hebben intussen gelukkig wel nog wat balletjes kunnen slaan. Enkeltjes en later ook weer dubbels. Wel fijn dat dit nog volop mogelijk was in de mooie, lange zomer en het prachtig najaar. 
Hopelijk kunnen we de draad in 2021 weer oppakken en volop ten strijde trekken op ons mooie tennispark. Want, dat moet gezegd, de heren zorgen voor een prachtig verzorgd park. Corona of geen corona!
Namens DRC,Marianne, Alice, Puck, Ans en Annemiek

Moelejan: VIRTUELE  JAARVERGADERING

Aangezien de kantine voorlopig nog gesloten is, stel ik voor om de komende jaarvergadering allemaal een virtuele bril op te doen en zo toch allemaal live aan de jaarvergadering deel te nemen. Je kunt dan toch iedereen persoonlijk de beste wensen voor 2021 overbrengen en gewoon een kopje koffie bestellen bij John. In de pauze mogen we allemaal weer een gratis drankje namens TCB nuttigen (voordeel ditmaal dat je je eigen merk kunt drinken) en dit achteraf in rekening brengen bij onze penningmeester. Ook mag je zelf betalen en kun je dit als gift aftrekken van de belastingen. Mocht dit niet voldoende zijn als aftrekpost, kun je ook een rondje geven, zodat je toch nog boven de drempel komt. Notarieel vastleggen voor de komende 5 jaar levert nog meer op. Info hierover kun je bij de penningmeester opvragen.

Ik heb via de tamtam gehoord dat TCB bezig is met een grote sponsor om het aantal vrijwilligers een boost te geven. Als dit doorgaat hebben de vrijwilligers een heel groot streepje voor op de overige leden d.m.v. een aantal privilege’s zoals:

Gratis drank en versnaperingen, voorrang aan de bar, gereserveerde plaatsen in de kantine en op het terras, gratis tennisuitrusting, sneltest corona, voorrang 1e injectie, enz, enz.

Om tegen die tijd een te grote aanloop op de bestaande vacatures te voorkomen, raad ik iedereen aan om je nu alvast aan te melden, er is nu nog aanbod en keuze genoeg!!!

Een ander agendapunt ivm de coronacrisis is om de kantine evt om te turnen tot een theater, zodat er toch 30 personen gebruik kunnen maken van onze accommodatie, als we de benedenverdieping hiervoor ook inrichten, zelfs 2 x 30 personen. Hiervoor hebben we nog leden nodig die een avondje met toneel of livemuziek op willen treden.

Mochten jullie nog andere agendapunten of voorstellen hebben, gaarne voor 1 jan 2021 melden bij de secretaresse.

Ik wens iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Samen in een bubbel en flink aan de bubbels. Gr. MOELEJAN

Vacatures:

Het resterend bestuur (penningmeester en secretaris) zijn dringend op zoek naar versterking. Vrijwilligers voor bestuur (voorzitter) en commissies (o.a.jeugdcie) worden gezocht. Kandidaten kunnen worden aangedragen en zich melden bij het bestuur of via een mail aan info@tcblerick.nl 

Voor vragen en opmerkingen kan er naar info@tcblerick.nl worden gemaild.

Namens het bestuur van TC Blerick

Jaaroverzicht van T.C. Blerick  

Aan het einde van het jaar is het goed om de balans op te maken. Daarom hebben we enkele gegevens van de tennissers van T.C. Blerick op een rij gezet. Hiermee krijg je wellicht een (nog) beter beeld van je vereniging.  
T.C. Blerick heeft op 1 december 2020 174 tennisleden die lid zijn van de bond (Hierbij zijn 6 jeugdleden onder 11 jaar niet meegeteld en ook niet de 43 rustende leden). Ten opzichte van 1 december 2019 is het aantal leden met 6 gedaald, dit komt overeen met -3,33%. Kijken we naar het ledenverloop van alle verenigingen in de provincie Limburg, dan zien we een stijging van +1,11%.

In de grafiek hieronder vind je een overzicht van de leeftijdsopbouw op 1 december 2020. Wij hebben als peildatum van de leeftijd 31 december 2020 gebruikt.  

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com