site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

26 Oct

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

  Noodoproep van de voorzitter 

Het lid zijn van een vereniging betekent meer dan alleen contributie betalen. De vereniging is van en voor alle leden. Lid worden van een vereniging is ook deelnemen aan het mogelijk maken van activiteiten. Zonder activiteiten heeft een vereniging geen bestaansmogelijkheid en zonder voldoende vrijwilligers kunnen die activiteiten niet uitgevoerd worden. 

Ook om het naar behoren laten functioneren van een vereniging als de TC zijn vrijwilligers nodig. Het huidige bestuur, dat ook uit vrijwilligers bestaat, wordt momenteel te zwaar belast omdat deze nu ongeveer alle vrijwilligers taken doet. Het bestuur wordt komend seizoen verder uitgedund doordat de voorzitter zijn functie neerlegt. De huidige bestuursleden zijn nagenoeg elke dag op de club en worden momenteel zwaar overbelast en dat kan echt niet langer. 

Dit is een onhoudbare situatie , dit kan geen stand houden. Het bestuur redt het eenvoudigweg niet alleen. 

Een vereniging als deze kan niet voortbestaan als er geen structurele oplossing komt voor dit grote probleem. Er moet een betere verdeling van de taken komen en daarvoor zijn simpelweg meer mensen nodig die een vrijwilligerstaak op zich nemen. 

Als lid van een vereniging kan u niet van anderen verwachten dat zij al het werk doen en zelf passief blijven. Dat past niet bij het lid zijn of worden van een vereniging. 

Vacatures voor vrijwilligers: De club heeft dus dringend verse vrijwilligers nodig. Voorzitter dagelijks bestuur, voorzitter jeugdcommissie, voorzitter Recreatiecommissie, en diverse andere bestuursfuncties en commissieleden zijn nodig . Stel je beschikbaar voor de club! Graag melden aan info@tcblerick.nl 

De in te vullen taken worden zo opgedeeld dat de benodigde inzet beperkt kan blijven. Nadere informatie bij de huidige bestuursleden. 

Thuisblijverstoernooi 22 juli t/m 26 juli: Dit jaar was het thuisblijverstoernooi met slechts 26 deelnemers wel erg onderbezet maar desondanks erg gezellig. 

TC Blerick – Venloosch Alt toernooi 2019: Op vrijdag 23 augustus is er een heel geslaagde Salsa avond gehouden, wel jammer dat er vooral dames meededen. Op zondag 25 augustus is er tijdens de finales in de middag een friteskraam aanwezig waar iedere aanwezige gratis frites met een snack kon verkrijgen, er is goed gebruik van gemaakt, ook van het springkussen. Met 100 deelnemers is het toernooi wel goed bezet geweest en het weer heeft goed meegewerkt. 

Heren/Lady’s Day en TCB-60-party (zaterdag 31 augustus): 

Ouwe Taaie Jippy Jippy Jeey TCBLERICK 60 JAAR. 

Om dit te vieren werd er dit jaar i.p.v. een heren-en ladiesdag, een gezamenlijke mixdag gehouden op zaterdag 31 aug. Ondanks de hete temperatuur van 32 graden werd er door de 55 grotendeels oudere deelnemers toch volop getennist, onderbroken door een pauze met koffie en vla. In eerste instantie waren we een beetje huiverig voor de weersomstandigheden en het tennisplezier van zowel de dames als de heren, doch het gemiddelde nivo en de onderlinge sfeer beviel zo goed, dat de meeste deelnemers dit voor herhaling vatbaar vonden. Na afloop van de wedstrijden genoot iedereen van een heerlijk warm/koud buffet, uiteraard verzorgd door Bert en Mona. 

De enkele tegenstanders/twijfelaars die we nog hadden, waren aan het eind van de dag helemaal om, want de mixdag werd gevolgd door een feestavond, met als thema “Back to the sixties” voor alle (oud)leden met partners met liveband met de toepasselijke naam “Jonk Belaege” , die de hele kantine en het terras volledig op zijn kop zetten. De dansvloer was de hele avond bezet, er moest zelfs buiten op het terras gedanst worden. De oudjes waren niet kapot te krijgen: ouwe taaie jippy, jippy, jeej. 

Al met al een zeer geslaagde dag, die voor herhaling vatbaar is en hopelijk een nieuwe traditie voor TCBlerick. Gr. Moelejan 

Nieuwe KNLTB clubapp 1.9: heb je de club app al geïnstalleerd? 

NIEUW!! Dames tossen op woensdagochtenden (heren ook): Om alle dames die graag eens met anderen en ook heren willen spelen de gelegenheid te geven is er voortaan op de woensdagochtend (ipv de maandagmiddag) de mogelijkheid om mee te doen met de al langer lopende tossochtend op de woensdagen vanaf 10uur (aanwezig zijn minimaal 5 minuten eerder). Er wordt gespeeld door indeling met kaart trekken in 2 rondes van 40 minuten. Dames KOM allen!! 

Wij begroeten de nieuwe jeugdleden: Ruben Aerdts, Julia Jozefowicz, Kyran Moelchand, Nadia Kryczka, Milan Winter en Tim Huibers. 

Voor vragen en opmerkingen kan er naar info@tcblerick.nl worden gemaild. Namens het bestuur van TC Blerick 

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com