site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

11 Oct

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Even bijpraten.

Allereerst is het fijn te weten dat tennis in al zijn vormen weer mogelijk is.
Hopelijk zal corona geen roet meer in het eten gooien.

Na de laatste nieuwsbrief in Juli is het qua informatieoverdracht lang stil geweest.
Dat wil niet zeggen dat het Bestuur alleen maar op vakantie is geweest.
Er is sindsdien door het Bestuur en commissies veel werk verzet.

Hieronder een greep van de zaken die alle aandacht van het bestuur hebben en hopelijk ook van al onze leden. We zullen allemaal een steentje moeten/kunnen bijdragen om tennisclub Blerick weer elan en dynamiek te geven om de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

  • Het Venloosch Alt toernooi in augustus jl. kon helaas niet doorgaan. Het Bestuur en de Wedstrijdcommissie beraden zich over de voortgang en / of aanpassing hiervan.
  • Er is een commissie actief om de website te actualiseren. Is toch een visitekaartje van de club.
  • Het Bestuur heeft in haar vergadering van 1 september j.l., de werkgroep Strategie opgeheven. Met dank aan de teruggetreden leden Sylvia Elzendoorn, Ai van Bergen en Peter Bertens voor hun inbreng.
  • De jeugdcommissie is aan het broeden om de jeugd nog beter bezig te houden met ook andere leuke activiteiten. (kunnen ook uitbreiding van de commissie gebruiken!)
  • Padel is een aan tennis verwante racketsport, die sterk in opkomst is. Op de KNLTB website Wat is padel? | Padel (nlpadel.nl) is een filmpje te zien waarop padel wordt gespeeld. Het Bestuur oriënteert zich wat dit voor onze vereniging kan betekenen.
  • De sponsorcommissie verwelkomt het bedrijf DPTC van ons lid David Peeters als bordsponsor.
  • Bij Bestuur en Commissies zijn enkele vacatures die ingevuld moeten worden om de Vereniging beter te laten functioneren.  Er is binnen het Bestuur de vacature van penningmeester en secretaris. Uitbreiding van   enkele commissies is ook hard nodig om het takenpakket beter te kunnen uitvoeren. 
    Informatie hierover wordt graag verstrekt door het Bestuur. 
  • Vergeet niet de enquête in te vullen en terug te sturen.

Zwoegersdag 2021

In 2020 heeft de traditionele Zwoegersdag vanwege Corona geen doorgang kunnen vinden.

Dat zetten we dit jaar recht. En wel op 6 november a.s. Noteer deze avond alvast in je agenda.

De zwoegers van 2020 en 2021 zullen rond week 41 worden uitgenodigd. De zwoegers worden verzocht tussen 19.00 uur en 19.30 uur aanwezig te zijn. 

Het spreekt vanzelf dat je je hiervoor t.z.t., aanmeldt.

De ROC commissie zorgt voor een avondvullend programma waarbij ook voor de inwendige mens zal worden gezorgd.

De bronafbeelding bekijken
cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com