site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

11 Dec

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Nieuwsbrief December 2021 

Ondanks de wederom beperkende corona/maatregelen mogen wij ons gelukkig prijzen dat er nog steeds getennist kan worden.!!!  
Het Bestuur vraagt met klem aan alle leden zich correct aan de -bij iedereen bekende-voorgeschreven maatregelen te houden.  

NOOT: Dit houdt voor onze vereniging in dat toegang tot het terras en het clubhuis, alleen mogelijk is met de QR code of geldig testbewijs.!!! 

 De A.L.V., over het jaar 2021 is gepland op maandag 24 januari 2022. 

Houdt die datum vrij!! 

De bronafbeelding bekijken

WAT IS PADEL? 

Padel is een combinatie van tennis en squash. Je speelt het 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. Net als bij tennis mag de bal 1x het oppervlakte raken voordat hij naar de overkant moet. Net als bij squash kan dit de grond of de wand zijn. De wanden maken dat een onhaalbare bal alsnog haalbaar wordt, maar ook dat gevoel en tactiek nog belangrijker zijn dan bij tennis. De kleinere baan en het gebruik van de wanden maakt padel een explosieve sport waarbij snelheid en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn. Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruik je een ander racket (padel). Een padelracket is kleiner dan een tennisracket en heeft geen snaren, maar is van fiberglas of carbon. 

De bronafbeelding bekijken

Deze variant op tennis is in Nederland en Europa aan een geweldige ontwikkeling bezig. Uit onderzoek van de KNLTB en tennisverenigingen die alreeds over padelbanen beschikken blijkt er sprake is van sterke groei van het ledental. Niet onbelangrijk voor onze vereniging! 

Het Bestuur heeft om deze ontwikkeling te kunnen volgen een Padelcommissie ingesteld om de mogelijkheden en kansen voor onze club op een rij te zetten. 

Deze commissie bestaat uit: Voorzitter Ger van Hoeijen, secretaris Nick Eilering en de leden Fred Boots, Lars Hermsen, Wouter Simons en de bestuursleden Gerard Muileman en Joop Brouwer. De commissie  is direct aan de slag gegaan en heeft met een vijftal leveranciers contact opgenomen voor het bekijken van de mogelijkheden voor onze club. 

In de tweede helft van december zal de commissie een voordracht doen aan het Bestuur voor het mogelijk realiseren in 2022 van in 1e instantie 2 padelbanen. 

Het Bestuur zal, na instemming met de gedane voordracht, de financiële consequenties in beeld brengen ( rekening houdend met subsidies etc.) en daaraanvolgend in de A.L.V., de Algemene Leden Vergadering van januari 2022 het voorstel doen om in 2022 een tweetal padelbanen, met de voorbereiding van een derde baan, aan te leggen. 

World Padel Tour 2019 

Vrijwilligers 

We gaan het jaar 2021 afsluiten. Terugkijkend is het een turbulent jaar geweest. Het enige lichtpuntje voor ons tennissers was de mogelijkheid , ondanks alle misère,  om te blijven spelen. 
Dankzij de inspanningen van de ingestelde Strategische Werkgroep zijn er stappen gezet om bestuurlijk weer te kunnen functioneren.    
Voor 2022 is er vooral behoefte aan ondersteuning van de Jeugdcommissie 
en de Clubhuiscommissie. Een paar uurtjes teruggeven aan de club waar je 
je hobby zo fijn kunt beleven is waardevol voor het voortbestaan van de club. Denk er over na en maak het onderdeel van je goede voornemens voor het 
volgend jaar. 
 

Vrijwilliger, Handen, Vrijwillig, Hulp, Steun, Bijstand

Competitie voorjaar 2022 

De Wedstrijdcommissie heeft aan de teamcaptains van het afgelopen jaar gevraagd om voor 01 januari a.s., de opgave van de teams te doen. 

Leden die vorig jaar geen deel uitmaakten van een team kunnen zich ook bij de Voorzitter van de wedstrijdcommissie, Marcel Dumont,  melden voor mogelijke deelname aan de voorjaarscompetitie. 

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving
cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com