site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

Nieuws

KNLTB TENNISKIDS COMPETITIE

4 Jul

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Vanmorgen was de voorlaatste speeldag van de Tenniskids competitie op ons park. Op bijgaande foto’s een sfeerimpressie van deze gezellige happening.

Lees hier alles over de KNLTB Tenniskids competitie

Onder het toeziende oog van de trotse ouders
Onze TC Blerick winnaars: Nadia / Milan / Kim en Julia
Onze tegenstanders

TC Venlo Leurs Festina Lente toernooi

4 Jul

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Het TC Venlo Leurs Festina Lente toernooi mag in week 28 (12 juli t/m 18 juli 2021) weer plaatsvinden.
Onze banen zijn er klaar voor! Jij ook?

·        Open    3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
HE          DE          HD         DD         GD
 

·        25+       5, 6, 7, 8 
HE          DE          HD         DD         GD 

Inschrijven via: 

Tot ziens in week 28 bij TC Venlo! 

Met sportieve groet,
Toernooicommissie Leurs Festina Lente toernooi
TC Venlo

Contactpersoon:             Andy Pas            06-21525168      andypastcv@hotmail.com

Bert Keijsers

3 Jul

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Vorige maand is onze tennisvriend Bert Keijsers overleden.

Om Bert nog een keer te herdenken hebben een aantal van zijn directe vrienden  geprobeerd om in enkele zinnen Bert te typeren zoals zij en vele anderen hem zich zullen herinneren.

Bert was een prachtige en gezellige man, of het nu met kaarten, tennis, reizen of bij een glaasje bier was, het was altijd leuk en gezellig. Zijn toepasselijke stopwoord/zin was dan altijd: Lass knakken, meine Jungs.

Hij was vroeger heel erg betrokken (in bestuur en wedstrijdcommissie) bij cafévoetbalclub Tivoli en ook bij het minivoetbal in sportzaal Egerbos,

Er waren destijds ca 50 café elftallen die op zaterdag en zondag competitie speelden.

Bert bedankt voor het vele werk dat je destijds belangeloos hebt gedaan.

Verder de vele weekendjes op stap met de kaartclub, fietsroutes maken en daarna lekker fietsen met Mie en vrienden was ook een van zijn vele hobby’s

Lekker “Vastelaovend” vieren. Zelfs Prins carnaval geweest van de Vogelhut in Venlo. Bert luste er wel pap van. Ook achter de bar stond hij z’n mannetje, zoals vele bezoekers van café “de Beek” zich hem zullen herinneren.

En vooral niet te vergeten de vele tenniskrakers die Bert heeft uitgevochten op de tennisbanen rond Blerick en omstreken tijdens de tenniscompetities op de zaterdagmiddag en nog beter was hij in zijn element tijdens het “Après Tennis” na het douchen en het eten. Dit ging vaak door tot in de kleine uurtjes.

Uit eten gaan met Bert was ook altijd feest. Iedereen die zijn bord niet leeg kreeg, kon het bij Bert inleveren, want volgens hem mocht er niets blijven liggen.

Dit alles onder het genot van een lekker glaasje bier en zijn geliefde duitse “Slagermuziek”, waar hij enorm van kon genieten.  

Dit was Bert zoals velen van ons zich hem  blijvend zullen herinneren 

Bert bedankt !!

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com