site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

9 Sep

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Op zaterdag 4 sept vond de TCBlerick mix-dag plaats op een stralende zonnige dag van 23 graden. Ondanks de enthousiaste reacties op mix-dag 2019 waar de meeste deelnemers het voor herhaling vatbaar vonden als vervanging voor de vroegere aparte dames- en herendag, viel het aantal deelnemers toch een beetje tegen. Na een ronde mix-dubbel en een ronde dames en heren dubbel werd er koffie met vlaai geserveerd en na een half uur pauze nogmaals een ronde mix-dubbel gespeeld. Alle wedstrijden werden ingedeeld door middel van tossen om zoveel mogelijk deelnemers met en tegen elkaar te laten spelen. Het plezier en kennismaken stond centraal en niet het winnen. Daarna was het napraten op het terras over de geweldige en minder geslagen ballen en over koetjes en kalfjes en voor sommige deelnemers een kennismaking met andere leden. 

Ondertussen werd er hard gewerkt door onze vrijwilligers achter de bar en in de keuken, waar Bert en Mona weer een culinair tennisbuffet aan het bereiden waren. Om 18.00 uur hebben we met z’n allen heerlijk kunnen genieten van een uitgebreide gezamenlijke maaltijd. Daarna was het weer opruimen en poetsen geblazen en nog ff napraten en nagenieten van weer een geslaagde en gezellige dag. Gezien de vele enthousiaste reacties en bedankjes wederom voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar allemaal en hopelijk weer veel deelnemers.

Namens de organisatie

Alice en Sjaak

Luchtopnames

Sfeerimpressie van Shannen

Fotoalbum

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com