site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

27 Aug

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Gistermiddag tijdens het Venloosch Alt toernooi is Ton door de burgemeester van Venlo onderscheiden met een Koninklijke onderscheiding voor zijn vele vrijwilligers activiteiten, zoals hieronder te lezen valt in het bericht wat op Venlo online staat.

Ton van harte gefeliciteerd namens alle leden van TC Blerick !!

De heer A.A.C.M. de Leeuw is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Scholten reikte de Koninklijke onderscheiding uit op zondag 26 augustus 2018 tijdens de finaledag van het tennistoernooi Venloosch Alt.

De heer Ton de Leeuw (71) uit Blerick heeft de Koninklijke Onderscheiding ontvangen omdat hij zich al meer dan 20 jaar inzet voor de Tennis Club in Blerick. Hij is sinds 1997 penningmeester van de club en hij organiseert al 28 jaar het tennistoernooi Venloosch Alt. Aan dit veteranentoernooi doen elk jaar zo’n 150 tennissers mee.

Naast zijn betrokkenheid bij TC Blerick is de heer de Leeuw sinds 2016 vrijwillig
arbeidscoach in het project ‘vluchtelingen investeren in participeren’ bij Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland in Roermond.

Ook was de heer De Leeuw in de periode van 2003 tot 2008 penningmeester van de basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders.

 
cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com