site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

31 Mar

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws


Het kabinet heeft vorige week aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot tenminste 20 april. Tennis en padel buiten is mogelijk, maar georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. Alle toernooien tot en met week 17 (2 mei) zijn daarom geannuleerd.

De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan hopelijk nog wel worden georganiseerd. We realiseren ons dat hierdoor een overlap met een aantal toernooien zal plaatsvinden. We zullen samen met de toernooiorganisaties naar een passende oplossing kijken. 


Toernooien in mei
Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over wanneer het spelen van wedstrijden weer is toegestaan. Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijken we de situatie opnieuw en nemen we een besluit over de toernooien in mei. Deze toernooien worden voorlopig nog niet geannuleerd omdat ze, in tegenstelling tot de competitie, op korte termijn kunnen worden opgestart. Toernooileiders van toernooien in mei hoeven nu nog geen actie te ondernemen. Als toernooiorganisatie kun je wel alvast nadenken over eventuele alternatieven voor je toernooi:Het organiseren van interne wedstrijden;
Het organiseren van een aantal dagtoernooien;
Het organiseren van een verkort toernooi;
Overleg met de KNLTB of het mogelijk is om het toernooi te verplaatsen naar een andere geschikte speelweek.


Toernooien in juni en begin juli
Begin mei zullen we een besluit nemen over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen.

Zodra bekend is of de competitie daadwerkelijk kan doorgaan, informeren we toernooileiders van toernooien in de periode juni en begin juli over een passende oplossing. Voor nu hoef je als toernooileider dus nog geen actie te ondernemen. Wel kun je alvast nadenken over een aantal mogelijke oplossingen voor jouw toernooi:Flexibel omgaan met de finaledag door te kijken naar de doelgroep van je toernooi, bijvoorbeeld door jeugdfinales op zaterdag te plannen zodat ze op zondag competitie kunnen spelen;
Het organiseren van enkele dagtoernooien;
Het verkorten/verkleinen van een toernooi door minder onderdelen te organiseren;
Competitieteams kunnen in onderling overleg met de tegenstander een wedstrijd eerder spelen, op het park van de bezoekende ploeg spelen of op een neutraal park spelen.
In overleg met de KNLTB bepalen of het mogelijk is om het toernooi te verplaatsen naar een andere geschikte speelweek.Meestgestelde vragen
We begrijpen dat bovenstaande informatie vragen kan oproepen en hebben daarom de meestgestelde vragen en antwoorden rondom toernooien, tennis, padel en het coronavirus voor je op een rij gezet. Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie.
Meestgestelde vragen
Praktische informatie en handige tips
In de vorige Toernooi Update hebben we jou als toernooileider gevraagd om onderwerpen aan te geven waar jij of jouw vereniging graag meer informatie over wil ontvangen. De resultaten zijn inmiddels binnen en we gaan de input nu verder uitwerken. Voor de start van het zomerseizoen plannen we meerdere korte sessies waarin we jou als toernooileider praktische informatie en tips geven. Binnenkort ontvang je hierover meer informatie.


Heb je na het lezen van deze Toernooi Update nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via wedstrijdtennis@knltb.nl of 088-1302600.

Met sportieve groet,

KNLTB
Lisa Lubben & Victor van Dijk                                    
Toernooimanagers                                                     


 

         

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com