site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

31 Mar

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Inschrijven voor bardiensten kan vanaf nu op onderstaande werkwijze. Je kunt de vrijwilligersbijdrage terugverdienen (€30,- voor bondsleden) of €8,- per dienst als je geen vrijwilligersbijdrage betaald (niet bondsleden). Website voor bardiensten http://mijn.knltb.club .

Hoe werkt de Bardienstplanner
 

Je kunt zelf een bardienst uitkiezen en vastleggen door in te loggen op http://mijn.knltb.club . Je kiest dan de club (T.C. Blerick) en kunt dan inloggen. Hiervoor dien je  met bondsnummer en wachtwoord dat je voor Mijn.knltb hebt in te loggen. Als je geen bondsnummer hebt dan log je in met je clublidnummer (10158).  De eerste keer kun je een wachtwoord kiezen.  Daarmee kun je in de mobiel club app inloggen en via  bovenstaande website kom je op de bardienstplanner. Heb je nog geen e-mail ontvangen met de gegevens dan kun je die opvragen via info@tcblerick.nl.
Als je ingelogd bent krijg je de maanden te zien en kun je naar een gewenste bardienst gaan om je op te geven. In groen worden nog openstaande diensten weergegeven. Je klikt  op een groene dienst en dan kun je via de knop inplannen het vastleggen voor jezelf.
Herinneringsmail: Je krijgt automatisch een e-mail een week voor de dienst als waarschuwing wanneer je dienst hebt. 
Als je nog geen IVA verklaring (Instructie Verantwoord Alcoholschenken). Dan kun je een online test afleggen (kost maar weinig moeite). Mail naar kantine@tcblerick.nlvoor de benodigde informatie.

Namens de Kantine commissie alvast bedankt voor het inschrijven voor een of meer bardiensten.

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com