site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

23 Mar

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Maarten Custers overleden 19 maart 2015 in de leeftijd van 58 jaar.

In juli 2013 was er een afspraak van het bestuur gepland met Maarten, er waren wat ideeën over de toekomst, met name voor de jeugd. Maarten was toen al jaren een belangrijke schakel in het geheel, hij was niet alleen de trainer maar zorgde bijna in zijn eentje voor alle jeugd activiteiten en gaf tennisles aan alle jeugd en meerdere senioren.

Om een afspraak te maken was er een datum voorgesteld, echter Maarten kon niet omdat hij op vakantie zou zijn in zijn geliefde Gran Canaria, dus afspraak gemaakt met Maarten kort na zijn vakantie.

Maarten werd op deze bewuste vakantie ziek en moest noodgedwongen naar het ziekenhuis. De afspraak moest tot nader order uitgesteld worden om begrijpelijke redenen. De diagnose vastgesteld op Gran Canaria was keihard (kanker) en uiteindelijk is hij per ambulance naar het vliegveld vervoerd en per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo, ook in Venlo was de diagnose vernietigend, Maarten moest maar genieten van de dag, de vooruitzichten waren erg ongunstig.

Hij heeft per direct om zeer begrijpelijke reden zijn trainerscarrière stop gezet om zich volledig te kunnen richten op zijn gezin waar hij apetrots op was, en wilde ook alle mogelijkheden benutten om weer regelmatig terug te gaan naar zijn geliefde Gran Canaria.

De voorzitter samen met de penningmeester zijn nog bij hem op bezoek geweest kort na zijn terugkeer thuis, dit heeft een diepe en absoluut respectvolle indruk op ons gehad, hoe sterk en moedig hij dit gedragen heeft, zulke bezoeken ga je met zeer veel lood in de schoenen aan, Maarten zorgde in no-time dat we ons op ons gemak gingen voelen alsof er niks aan de hand was.

Kort geleden vernamen we dat het niet zo goed ging met Maarten, we wilden nogmaals weer contact opnemen. Op zaterdag lezen we in de krant dat hij overleden is op 19 maart. We zijn geschrokken, ook al wisten we dat het een kwestie van tijd was.

Diep respect heeft het bestuur en de leden voor zijn gezin die dat allemaal heeft moeten ondergaan en hem ondersteunt heeft.

 

Wij wensen Nel en Martijn alle moed, kracht en energie om dit verlies te dragen.

Bestuur en leden TC Blerick.

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com