site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

6 Jan

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

18 September 1938 – 6 Januari 2022 

We wisten het al even, het ging eind 2021 niet erg goed met John. Met de laatste mix-dag in september heeft hij nog erg genoten van de activiteiten en zat hij lekker in het zonnetje en met iedereen in gesprek.   

Ons erelid John is overleden. John een bijzonder geliefd lid van TC  Blerick is op 83-jarige leeftijd van ons heengegaan. Hij was met 54 jaar lidmaatschap het langste lid van de club.  

In de tennisclub heeft hij meer dan 50 jaar al zijn energie gelegd in vrijwilligerswerk. En dat in vele functies en klussen, als bestuurslid/penningmeester en in allerlei commissies. Maar vooral heel gewoon als de altijd klaarstaande vrijwilliger op ieder gebied: de keuken, de inkoop, de bar, de baan, de ballen, de technische zaken, de groenaankleding, het onderhoud. Als vrijwilliger stond hij klaar voor iedereen op elk gebied binnen de vereniging. En dat onopvallend, in stilte en zonder poeha. Het viel misschien niet echt op hoeveel hij voor die vereniging, de jongere en ook die oudere leden gedaan heeft. Zo vanzelfsprekend is het dat hij er altijd was. 

Daarnaast een goed tennisser, ook dat nog. Zijn forehand werd steeds gevreesd.  

                                                  Wij zullen hem missen.  

                                Namens bestuur en leden van Tennisclub Blerick 

Afscheid van John op 13-01-2022

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com