site doggystyled stud pleasured by amateur muscle. https://tamilvideos2.com/ vídeos de sexo hot blonde girl fucking casting agent.

4 Jun

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Beste tennisliefhebber, beste leden van TC Blerick, het volgende betreft een landelijke actie waar TC Blerick aan meedoet en vraagt aan haar leden om bekendheid daar aan te geven. De tekst komt van Robin Haase.


Mijn naam is Robin Haase, protennisser en sinds 2006 kopman van Oranje.
Je ontvangt deze mail omdat jouw vereniging zich heeft aangemeld voor de campagne “Balletje slaan?”, die ik vanuit mijn tennishart ben gestart. Bij deze actie openen tennisverenigingen in het hele land hun deuren voor alle niet-tennissers in Nederland.
Het is mijn missie om Nederland meer te laten sporten. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen. Iedereen is van harte welkom.
Hoe dit in zijn werk gaat? Op verenigingen in het hele land staan tennissers klaar die deelnemers een warm onthaal geven en met hen een balletje slaan. Vrijblijvend en belangeloos.
Help mee met de tam tam. Om van deze actie een succes te maken is het van belang dat deze kans zo veel mogelijk niettennissers bereikt. Ik wil je daarom vragen jouw vereniging te helpen bij het verspreiden van deze aanbieding. Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Je kunt ze erover vertellen, deze email naar ze doorsturen of wijzen op de website wijzijntennis.nl. Daar kun je je inschrijven en staat meer informatie.
Help mee op social media.  Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel onze berichten, maak je vrienden, buren en familie enthousiast. Zo raken zoveel mogelijk mensen van deze kans op de hoogte.
Hier vind je ons op Instagram (https://www.instagram.com/wijzijntennis/)
Hier vind je ons op Facebook (https://www.facebook.com/wijzijntennis/)


Help mee met balletje slaan.


Tot slot hoop ik dat je je beschikbaar stelt als de vereniging een beroep op je doet. Of misschien meld je je wel vrijwillig aan om met onze gasten een balletje te slaan. Zo werken wij samen aan een gezonder Nederland en aan een gastvrij, laagdrempelig en sociaal betrokken imago van de Nederlandse tennisgemeenschap.
Bij voorbaat ontzettend bedankt voor je hulp!

Hartelijke groet,
Robin Haase
Initiatiefnemer “Balletje slaan?”

cuatro patitas su posicion favorita.chudaivideos french deep vaginal fisting. sex videos nubian ts queen masturbating until cumshot. pidiendo hamburguesa encuerada.http://hddesivideos.com