Nieuws

Start KNLTB voorjaarscompetitie

10 Apr

Gepost door tcblerick

Categorie: Geen categorie

Afgelopen weekend is de KNLTB voorjaars competitie weer van start gegaan.

De komende acht weken zijn er op de vrijdag avond en de zaterdagmiddag weer leuke en spannende tenniswedstrijden te zien op ons tennispark. Onder het genot van een drankje lekker in het voorjaars zonnetje genieten.

Een van onze Dames Teams.

 

Afsluiting wintercompetitie 2017 - 2018

1 Apr

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Gistermiddag zijn onder een voorzichtig voorjaars zonnetje de laatste wedstrijden gespeeld van de wintercompetitie. Hierna was het goed toeven in het clubhuis waar onder het genot van een lekkere kop soep nagepraat werd over de afgelopen competitie.

Hierna werden de kampioens teams van de drie gespeelde poules gehuldigd.

Rond zes uur konden we gaan genieten van een lekkere maaltijd Chinees die was klaargemaakt (door wie anders dan) Mona en Bert met ondersteuning van Leo.

Kortom weer een geslaagd evenement bij TC Blerick met dank aan de organisatie en natuurlijk Mona, Bert en Leo !!

Fotoalbum

Inschrijven bardiensten

31 Mar

Gepost door tcblerick

Categorie: nieuws

Inschrijven voor bardiensten kan vanaf nu op onderstaande werkwijze. Je kunt de vrijwilligersbijdrage terugverdienen (€30,- voor bondsleden) of €8,- per dienst als je geen vrijwilligersbijdrage betaald (niet bondsleden). Website voor bardiensten http://mijn.knltb.club .

Hoe werkt de Bardienstplanner
 

Je kunt zelf een bardienst uitkiezen en vastleggen door in te loggen op http://mijn.knltb.club . Je kiest dan de club (T.C. Blerick) en kunt dan inloggen. Hiervoor dien je  met bondsnummer en wachtwoord dat je voor Mijn.knltb hebt in te loggen. Als je geen bondsnummer hebt dan log je in met je clublidnummer (10158).  De eerste keer kun je een wachtwoord kiezen.  Daarmee kun je in de mobiel club app inloggen en via  bovenstaande website kom je op de bardienstplanner. Heb je nog geen e-mail ontvangen met de gegevens dan kun je die opvragen via info@tcblerick.nl.
Als je ingelogd bent krijg je de maanden te zien en kun je naar een gewenste bardienst gaan om je op te geven. In groen worden nog openstaande diensten weergegeven. Je klikt  op een groene dienst en dan kun je via de knop inplannen het vastleggen voor jezelf.
Herinneringsmail: Je krijgt automatisch een e-mail een week voor de dienst als waarschuwing wanneer je dienst hebt. 
Als je nog geen IVA verklaring (Instructie Verantwoord Alcoholschenken). Dan kun je een online test afleggen (kost maar weinig moeite). Mail naar kantine@tcblerick.nlvoor de benodigde informatie.

Namens de Kantine commissie alvast bedankt voor het inschrijven voor een of meer bardiensten.